Over mij

Wie ben ik

Ik ben Esther Bos, aangenaam en leuk kennis te maken. Ik ben geboren in 1983 in Groningen, afgestudeerd in Haarlem, en inmiddels woon ik al een tijdje samen met Sander in het mooie Etten-Leur, in West-Brabant. Ik hou van reizen, sporten zoals Zumba, yoga, voetbal en Formule 1. Ik ben gek op taal, lezen en muziek, en ik ben altijd nieuwsgierig en leergierig om nieuwe dingen te zien, te leren en te ontdekken. Ik ben een doorzetter, doortastend, behulpzaam, stipt, secuur en ik denk altijd in oplossingen. En heel belangrijk: ik heb een goed gevoel voor humor.

Mijn ervaringen

De afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt in de (zakelijke) dienstverlening in de reiswereld. Daar heb ik veel geleerd en veel (administratieve) ervaring op gedaan in diverse facetten. Mijn werk doe ik altijd met heel veel plezier en passie. In 2021 heb ik de eerste stappen gezet om mijn eigen bedrijf op te zetten. Als zelfstandig ondernemer ondersteun ik drukke ondernemers met social media support en secretariële, administratieve zaken, waar zij zelf geen tijd voor hebben.

Mijn doel

Ik hou ervan om mensen te helpen. Mensen ondersteunen waar ze echt iets aan hebben, geeft mij een positief gevoel en een gewenste bijdrage aan het ondernemen. Iedere ondernemer wil graag een goede, betere balans tussen werk en privé-situatie, meer plezier in het ondernemen zelf en meer kunnen focussen op de kern van het bedrijf. Wanneer je extra hulp nodig hebt, dan ben ik er graag om je van dienst te kunnen zijn. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Diploma’s & Certificaten